Novice

Izbirna tekmovanja članskega in mladinskega tarčnega programa

19. 03. 2024
Objavil: Darja Rožmanec

V petek, 8. 3. 2024, so se začela izbirna tekmovanja za uvrstitev v tarčno reprezentanco. Štiri vikende zapored (petek, sobota in nedelja) lokostrelke in lokostrelci ukrivljenega in sestavljenega loka tekmujejo na strelišču LZS v Stožicah.

Za uvrstitev v reprezentanco pa ne bo pomemben zgolj rezultat. Pri točkovanju se upoštevajo rezultat in uvrstitev v 70/50m krogu in dvojnem 70/50m krogu, za tekmovalce ukrivljenega loka pa tudi izidi dvobojev »vsakega z vsakim«. Izbirna tekmovanja se bodo zaključila 31. 3., rezultate pa lahko spremljate na zavihku Tarčni program. Reprezentanca bo na zunanjem tekmovanju prvič nastopila v Šanghaju med 23. in 28. 4. na prvi tekmi Svetovnega pokala.

Minuli vikend pa so v Stožicah potekale tudi prve izbirne tekme za mladinsko reprezentanco. V soboto in nedeljo so prav tako streljali dvojni 70/50m krog, svoje rezultate pa bodo lahko izboljševali še prihajajoči vikend. Mladinska reprezentanca bo prvič nastopila na prvi tekmi Evropskega mladinskega pokala, ki poteka med 15. in 20. 4. v Sofii.

 

Naslednji dogodek

Sveže novice