Novice

Dejan Fabčič v kampaniji za Lidl in ŠIS-SPK

14. 05. 2021
Objavil: Darja Rožmanec

Dolgoletna partnerja Lidl Slovenija in Zveza za šport invalidov – Slovenski paralimpijski komite (Zveza ŠIS-SPK) sta združila moči v kampanji, s katero želita pozornost javnosti usmeriti na slovenske parašportnike in njihove zavidljive uspehe, hkrati pa med ljudmi širiti zavest, da sami lahko premagajo vse ovire, ki so jim na poti pri uresničevanju ciljev in notranjih hrepenenj.
V aprilu je potekalo fotografiranje in snemanje. Dejan Fabčič je snemanje opravil na Lokostrelskem vadbišču Lokostrelske zveze Slovenije v Stožicah. Posneto 40-sekundno reklamo predvajajo na malih televizijskih zaslonih ter socialnih omrežjih, fotografije in besedna sporočila športnikov pa lahko opazite na velikih plakatih po vsej Sloveniji.
Parašportniki, ki sodelujejo v kampanji sporočajo, da jim nič ne manjka. Šport ne pozna telesnih oviranosti, le pomanjkanje volje in motivacije.
Navdih za kampanjo, ki v ospredje postavlja slovenske parašportnike in njihove dosežke, je bil nekdanji paralimpijski zvezdnik Darko Đurić, ki je pred časom v intervjuju za Delo z novinarko Vesno Milek dejal: »Nikoli se nisem počutil, da mi kaj manjka«.

Video kampanije si lahko ogledate na: (187) Nič mi ne manjka – YouTube

Naslednji dogodek

Sveže novice

Druga tekma svetovnega pokala Yecheon 2024
26. 05. 2024
Objavil: Darja Rožmanec