Novice

19. april: Dan čistega športa

12. 04. 2024
Objavil: Darja Rožmanec

Svetovna protidopinška agencija že od leta 2014 vabi vse športnike, športne zveze, protidopinške organizacije in organizatorje velikih tekmovanj, da na družbenih omrežjih skupaj praznujejo Dan čistega športa/Play True day – dan, ki je v osnovi namenjen širjenju ozaveščenosti o čistem športu med športniki, spremljevalnim osebjem športnikov in širšo športno javnostjo. Lansko leto je v kampanji sodelovalo preko 100 milijonov ljudi s celega sveta.

V letošnji kampanji vabijo vse športnike, klube in zveze, da pokažejo svojo podporo in se pridružijo Svetovni protidopinški agenciji pri oblikovanju največje ekipe za čisti šport #OnePlayTrueTeam. V spletni kampanji lahko sodelujejo športna društva, športniki in športnice, trenerji in trenerke, zdravniki in zdravnice in vsi ostali, ki podpirajo čist šport. Sodelujete tako, da 19. aprila objavite fotografijo ali grafiko in uporabite ključnik #OnePlayTrueTeam, #DanČistegaŠporta in #PlayTrueDay.

Več informacij, navodila za sodelovanje in predloge za grafike najdete na spletni strani Slovenske antidoping organizacije.

Naslednji dogodek

Sveže novice

Druga tekma svetovnega pokala Yecheon 2024
26. 05. 2024
Objavil: Darja Rožmanec