Novice

Slovenski online pokal 25.-31.01.

20. 01. 2021
Objavil: Darja Rožmanec

Vabimo vas, da se pridružite prvemu krogu SLOVENSKEGA ONLINE POKALA. Tekmovanje daje možnost spremljanja lastnega napredka in primerjave z drugimi, omogoča ohranjanje tekmovalnega ritma, je popestritev zatišja na področju športa ter priložnost za zabavno in kakovostno preživljanje prostega časa. Tekmujete lahko lokostrelci vseh starosti in stopenj, samostojno ali v družbi, upoštevajoč ukrepe, doma ali na klubskem strelišču.

Pokal bo obsegal tri kroge:
1. krog: 25. – 31. januar
2. krog: 8. – 14. februar
3. krog: 22. – 28. februar

Kategorije:
Člani ukrivljeni lok
Člani sestavljeni lok
Člani goli lok

Članice ukrivljeni lok
Članice sestavljeni lok
Članice goli lok

Mladi lokostrelci (2007 in mlajši)
Mlade lokostrelke (2007 in mlajše)


Pravila:
Članice in člani streljajo na 18 m, lice trojček ali fi40 (SL na trojček za sestavljeni lok, GL na fi40).
Mladi lokostrelci in lokostrelke: 10 m, lice fi60.
Strelja se 20 serij po 3 puščice, 2 minuti časa na serijo. Pred tekmovanjem so dovoljene 3 poskusne serije, nato namestite NOVO LICE, na katero odstreljate tekmovanje. Rezultate sproti zapisujete na uraden zapisnik online tekmovanja, ki ga dobite TUKAJ.
Po končanem tekmovanju zapisnik podpišete in pošljete fotografijo zapisnika ter svojega tekmovalnega lica na elektronski naslov onlinetekmovanje@archery-si.org. Rezultate prvega kroga tekmovanje oddajte od ponedeljka 25. 1. 2021 do nedelje, 31. 1. 2021, do 20. ure. Rezultatov poslanih izven predpisanih datumov ne bomo upoštevali. Predprijava na tekmovanje ni potrebna, za sodelovanje se smatra oddan zapisnik in fotografija lica.
Rezultati posamičnega kroga online pokala bodo objavljeni na spletni strani LZS pod »Zadnje tekme«. Po zaključku vseh treh krogov pokala, bomo glede na dve najboljši uvrstitvi razglasili pokalne zmagovalce po kategorijah.
Več informacij: VABILO, onlinetekmovanje@archery-si.org

Vabljeni!

REZULTATI

Naslednji dogodek

Apr
20
20. april
Sv. Trije Kralji, Pohorje
Sv. Trije Kralji, Pohorje – 3D pokal

Sveže novice

Lokostrelski klub Apolon
15. 04. 2024
Objavil: Darja Rožmanec