Novice

Cepljenje kategoriziranih športnikov – OKS

10. 05. 2021
Objavil: Darja Rožmanec

OKS – ZŠZ je, glede na nove pogoje za COVID-19 cepljenje, z UKC Ljubljana dogovoril cepljenje za vse kategorizirane športnike (starost nad 18 let) in spremljevalce športnikov na velikih mednarodnih športnih prireditvah po 74. členu Zakona o športu.

Cepljenje bo potekalo v UKC Ljubljana, s cepivom Janssen (Johnson & Johnson). Za cepljenje se športnik oz. spremljevalec osebno prijavi s priloženo excel preglednico, v kateri navede 3 možne termine cepljenje in jo po elektronski pošti pošlje na elektronski naslov cepljenje.covid@kclj.si, s pripisom »Skladno z dogovorom med UKC Ljubljana in Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez se prijavljam za Covid-19 cepljenje s cepivom Janssen v vašem cepilnem centru. Podatki so v priloženi datoteki«. Nato bo glede na možnosti cepilnega centra pozvan na cepljenje, sporočena bo tudi točna lokacija cepljenja. Za dodatne informacije s strani OKS-ZŠZ je na voljo g. Andraž Kopač (andraz.kopac@olympic.si).

Predlagamo, da se obvestilo posredujete naprej vsem kategoriziranim športnikom, starim nad 18 let in spremljevalcem kot zgoraj opredeljeno in naj se prijavijo čim prej, saj bodo tako prej prišli do polne zaščite. Cepljenje se ne priporoča v obdobju 1 meseca od prebolele bolezni.

Olimpijski pozdrav!

Olimpijski komite Slovenije 

Evidenca kategoriziranih športnikov; izpis po NPŠZ, športnem društvu, občini, panogi ter imenu in priimku športnika 

Excel preglednico smo poslali na uraden e-naslov kluba/društva LZS

Naslednji dogodek

Sveže novice

Druga tekma svetovnega pokala Yecheon 2024
26. 05. 2024
Objavil: Darja Rožmanec