Domov | Tečaj dodatno usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1- športno treniranje

Novice

19.06.2020   Tečaj dodatno usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1- športno treniranje

Tečaj dodatno usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1- športno treniranje

Dosedanje Vaditelje in Učitelje lokostrelstva 1 vabimo na tečaj dodatnega usposabljanja, ki je potreben za pridobitev naziva Strokovni delavec 1, športno treniranje, lokostrelstvo-poljsko, lokostrelstvo-tarčno, lokostrelstvo-3D. 

Predavanja in izpiti bodo potekali med 4.7.2020 in 30.9.2020 (odvisno od predhodne stopnje usposobljenosti- glej razpis:urnik) v Gorenju nad Zrečami in v Ljubljani.

RAZPIS DO-USPOSABLJANJA

Navodila za prijavo na tečaj
Video navodila za prijavo na tečaj

Tečaj dodatnega dousposabljanja razpisuje Komisija za izobraževanje LZS in Olimpijski komite Slovenije in bo izveden v okviru Projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022, ki ga delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Ciljna skupina: zaposleni ali samozaposleni, ki imajo naziv Vaditelj lokostrelstva (po ZSpo) ali Učitelj lokostrelstva 1 (po ZSpo). To je zadnji tečaj dousposabljanja, ki bo financiran v okviru projekta ESS.

Vsi kandidati, ki ne izpolnjujejo pogojev tega razpisa, naj svojo namero po ureditvi statusa Strokovnega delavca 1 sporočijo na e-mail: zupancmatej@yahoo.com ali preko telefona 041395247 (Matej). 


 

« Nazaj

Komisija za izobraževanje 

Vremenska napoved

Vreme