Domov | Marjan Ilar - predsednik Lokostrelske zveze Slovenije

Novice

15.11.2019   Marjan Ilar - predsednik Lokostrelske zveze Slovenije

Marjan Ilar - predsednik Lokostrelske zveze Slovenije

V četrtek, 14. novembra 2019, je v Ljubljani potekala 4. izredna seja Skupščine Lokostrelske zveze Slovenije. Udeležilo se jo je 23 predstavnikov od 39 slovenskih klubov, člani IO LZS in člani Nadzornega odbora. Dosedanji predsednik se je pred razrešnico zahvalil članom LZS za sodelovanje in nato sejo zapustil. Sledila je predstavitev kandidata za predsednika v mandatu 2017-2021. Vizije delovanja so podali tudi kandidati za nadomestne člane v Izvršnem odboru in Nadzornem odboru.

Sledile so volitve, kjer so delegati z 22 glasovi za novega predsednika izvolili g. Marjana Ilarja. V nadaljevanju so potekale volitve treh nadomestnh članov v Izvršni odbor v katerega so izvoljeni Jaka Komočar LK Kamnik, Sergej Podkrajšek LK Maribor in Bogdan Sopčič LD Legende Kolpe. Nadomestni član Nadzornega odbora je Marjan Fišer LK Maribor. V Disciplinsko komisijo so bili izvoljeni Lars Somi LK Lendava, Blaž Koritnik LK Turjak, Boštjan Matjašič LD Legende Kolpe in Marko Berus LK Dolenjske Toplice.

Po seji skupščine je sledila seznanitev delegatov o sklicu 38. redne seje Skupščine, ki bo sklicana v decembru in sestanku predsednikov klubov, na katerem bodo potekale oddaje kandidatur za organizacijo tekmovanj po Koledarju tekmovanj 2020, katerega predlog so klubi že prejeli po e-pošti.


 

« Nazaj

urednik 

Vremenska napoved

Vreme