Domov | Lokostrelsko vadbišče Stožice - lastni poslovni prostori zveze

Novice

22.05.2020   Lokostrelsko vadbišče Stožice - lastni poslovni prostori zveze

Lokostrelsko vadbišče Stožice - lastni poslovni prostori zveze Lokostrelsko vadbišče Stožice - lastni poslovni prostori zveze Lokostrelsko vadbišče Stožice - lastni poslovni prostori zveze

Lokostrelska zveza Slovenije je uspešno dogradila dva zabojnika in nadstrešnico ter tako končno pridobila lasten lokostrelski objekt s 30 m2 pisarniških prostorov in 30 m2 pokritih prostorov za zimske treninge ter nadstrešnico. Tako je z zunanjem streliščem bogatejša za lokostrelski objekt, ki je postavljen s pomočjo Fundacije za šport in lastnimi sredstvi, ki smo jih pridobili z organizacijo treh mednarodnih tekmovanj v lanskem letu. V objektu pisarne je na voljo tudi priročni fitnes kotiček, ki bo služil pri pridobivanju in vzdrževanju športne kondicije naših športnikov. Do tarčnih podlog, ki so postavljene na treh različnih distancah vodijo utrjene potke, na strelni liniji so pa postavljene prane plošče in urejena je travna zazelenitev. Objekt ima tudi optični internet in tehnično varovanje, ki ga pogodbeno izvaja podjetje Sintal d.o.o..

Naj nova pridobitev kar najbolje in kar največkrat služi našim članom selekcij in reprezentanc, nacionalni panožni športni šoli, projektu lokostrelskih centrov, zaposlenim, članom organov in komisij pri opravljanju dejavnosti. Prosti termini koriščenja lokostrelskega vadbišča so na voljo vsem zainteresiram članom klubov/društev zveze, ki bodo predhodno najavili termine skupinskega treninga.
Uradna otvoritev objekta bo v sklopu tarčnega državnega prvenstva, ki bo 26.09.2020 potekalo na Hipodromu Stožice.


Foto galerija

 


 

« Nazaj

urednik 

Vremenska napoved

Vreme