Domov | Koledar tekmovanj 2020 - razpis za člane LZS

Novice

21.11.2019   Koledar tekmovanj 2020 - razpis za člane LZS

Koledar tekmovanj 2020 - razpis za člane LZS

Spoštovani člani LZS
Izvršni odbor je na 1. redni seji potrdil predlog Koledarja tekmovanj za leto 2020, ki ga je pripravil Strokovni svet LZS in je prilagojen mednarodnim tekmovanjem ter potrebam tekmovalnega sistema zveze. Sprejet je bil tudi sklep, da sta tarčno in dvoransko DP dvodnevni zaradi dvobojevanj, poljsko in 3D prvenstvo sta pa enodnevni. Kvalifikacije se izvedejo po kategorijah in slogih in štejejo za mladinsko in veteransko DP. Uvedejo se norme za nastop na DP. Ta določila zajema tudi predlog koledarja 2020.

Člane LZS pozivamo k oddaji kandidatur na razpis za namen organizacije tekmovanj za določene termine, ki so zavedeni v tekmovalnem koledarju, kot to določa 17.1. točka Tekmovalnega pravilnika. Kandidaturo pošljite najkasneje do 05.12.2019 na elektronski naslov: secretary@archery-si.org.

Poslovna sekretarka bo v koledar vnesla vse kandidature, ki so jih oddala posamezna društva/klubi. Organizatorje državnih prvenstev pred uskladitvijo z organizatorji na posvetu predsednikov potrdi Izvršni odbor. V primeru, da bosta za kakšno razpisano tekmovanje oddani dve ali več kandidaturi se bodo predstavniki društev na posvetu predsednikov medsebojno dogovorili o organizatorju.
S tem namenom je sklican posvet predsednikov društev takoj po končani skupščini dne 12.12.2019 na Vrhniki.

Kriteriji za dodelitev organizacije tekmovanja posameznemu društvu/klubu in vpis v Koledar 2020 so poleg zahtevanih pogojev iz Tekmovalnega pravilnika in Pogodbe o sodelovanju za leto 2020 sledeči:
‐ Dogovor med kandidati za organizacijo posameznega tekmovanja na isti termin.
‐ Če se kandidata za organizacijo tekmovanja na isti termin ne moreta dogovoriti, se organizacijo tekmovanja dodeli tistemu društvu/klubu, ki ima v društvu/klubu usposobljenega vodjo tekmovanja in ni pridobil nobene druge kandidature za organizacijo tekmovanja.
‐ Če tudi tega ni mogoče realizirati, o kandidatu za organizacijo tekmovanja odloči žreb.
 

Ljubljana, 21.11.2019

 

Izvršni obor LZS

Koledar tekmovanj za leto 2020


 

« Nazaj

Poslovna sekretarka 

Darja Rožmanec

Vremenska napoved

Vreme