Novice

INDOOR WORLD SERIES (IWS) se vrača, tokrat v spremenjeni obliki

19. 11. 2021
Objavil: Darja Rožmanec

INDOOR WORLD SERIES (IWS) se vrača, tokrat ne kot spletni dogodek v prejšnji sezoni z individualnim tekmovanjem in pošiljanjem fotografij zbirnika in lica, ampak v sodelovanju WA z organizatorji na lokalni ravni.

Januarja in februarja bodo v Nimesu in Las Vegasu potekala tradicionalna tekmovanja, katerih rezultati bodo šteli za Elite Ranking, ki vodi v finale IWS, ki bo v Vegasu.

Toda v tej sezoni bo odprt tudi Open Ranking, odrta lestvica, na katero se lahko uvrsti vsak tekmovalec, ki nastopa na tekmovanjih, prijavljenih za Open ranking IWS.

Na Open ranking IWS se lahko prijavi vsako lokalno tekmovanje, ki je zabeleženo v koledarju World Archery in poteka v obdobju med 1. novembrom 2021 in 6. februarjem 2022, kar vključuje tudi tekmovanja v Nimesu in Las Vegasu. Tekmovalci se lahko udeležijo več tovrstnih tekmovanj, upoštevajo pa se najboljši trije rezultati dvoranskega kroga.
Lestvica se bo osveževala vsak mesec, sodelujejo pa lahko vsi v kategoriji članov z ukrivljenim, sestavljenim in golim lokom ter tisti, ki rezultat streljajo pod enakimi pogoji kot člani.

Odločili smo se, da bomo našim tekmovalcem in organizatorjem tekmovanj LZS ponudili pomoč pri sodelovanju na IWS. LZS bo na Open ranking IWS prijavila tri tekmovanja iz koledarja LZS, po enega v vsakem mesecu dogajanja. Stroške prijave tekmovanja bo krila LZS, stroške prijave in obdelave rezultatov ter vpis rezultata na lestvico IWS vsakega prijavljenega tekmovalca pa bo LZS zaračunala matičnemu društvu/klubu posameznega tekmovalca. Vsak tekmovalec, ki bi rad streljal tudi za lestvico IWS, se mora vnaprej prijaviti za vsa tri tekmovanja skupaj. Prijavnina za posameznega tekmovalca za vsa tri tekmovanja skupaj znaša 15 €.

Tekmovanja na koledarju LZS, ki bodo štela za Open ranking IWS:

Indoor 18m – DP 27.11.2021 Šenčur
Indoor 18m 18.12.2021 Kamnik
Indoor 18m 22.01.2022 organizator in kraj bosta znana 14.12.2021

Tekmovalci se lahko za sodelovanje na IWS prijavite po el.pošti na naslov: lzs.mediji@gmail.com
Ob prijavi navedete ime, priimek, slog, kategorijo in ime vašega kluba/društva.

Dodatne informacije in pojasnila:
Irena Rosa: irena.rosa@guest.arnes.si ; 031 633 851
Luka Gjurin: luka.gjurin@gmail.com ; 040 321 887

Naslednji dogodek

Apr
13
13. april
Pongrac
Pongrac – AH pokal

Sveže novice