Domov | Evropsko Field prvenstvo Mokrice - zahvala

Novice

08.10.2019   Evropsko Field prvenstvo Mokrice - zahvala

Evropsko Field prvenstvo Mokrice - zahvala Evropsko Field prvenstvo Mokrice - zahvala Evropsko Field prvenstvo Mokrice - zahvala

Uspešno smo zaključili tudi tretji mednarodni projekt v letošnjem letu.Tako velikega in organizacijsko zahtevnega lokostrelskega tekmovanja ne bi bilo mogoče pripraviti in izpeljati brez prostovoljcev iz različnih slovenskih klubov, tudi iz vrst reprezentantov. Njim se prav posebno zahvaljujem, saj so ponovno s svojo pomočjo, delavnostjo, vzdržljivostjo in raznovrstnimi znanji pomagali, da je vse potekalo po zastavljenem programu, ki ga je skupaj z vodjo projekta skrbno načrtovala Irena Rosa. Trikrat smo na zaključni prireditvi slišali Zdravljico saj so naši tekmovalci osvojili kar tri posamične medalje in dve ekipni. Zaznan je tudi napredek načrtovanega skupnega strokovnega dela pedvsem v mladinski reprezentanci. 
Prejeli smo številne pohvale tekmovalcev, trenerjev in predsednika WAE g. Maria Scarzelle za odlično organizacijo mednarodnega lokostrelskega športnega dogodka na golf igriščih kompleksa Mokrice.

Hvala vsem!


 

« Nazaj

Vodja projekta EFC 

Darja Rožmanec

Vremenska napoved

Vreme