Domov | Evropski klubski ekipni pokal - dvojno Francosko slavje

Novice

15.09.2019   Evropski klubski ekipni pokal - dvojno Francosko slavje

Evropski klubski ekipni pokal - dvojno Francosko slavje Evropski klubski ekipni pokal - dvojno Francosko slavje Evropski klubski ekipni pokal - dvojno Francosko slavje

Dvodnevno mednarodno tekmovanje je bilo sklenjeno v nedeljo s finalom v katerem so se srečale najboljše klubske ekipe. V zares lepem sončnem vremenu in prijetnem vzdušju sta se tako v ženski kot tudi moški konkurenci najbolje izkazali Francoski ekipi Les Archers Riomois in Archers de Rennes, ki sta zmago osvojili v izločilnih strelih.

Najboljša domača ekipa je bila ženska ekipa LK Ankarana v sestavi Velkova Mia, Tevž Sanja in Umer Ana z osvojenim 7. mestom, moška ekipa LK Kamnika je zasedla 8. mesto.

V Čatežu smo ponovno pozdravili predsednika World Archery Europe g. Maria Scarzella, ki je podelil prehodna pokala in denarne nagrade najboljšim klubskim ekipam. V sklepni besedi vodje tekmovanja Irene Rosa smo bili seznanjeni, da sprejeta odločitv o končanju klubskega ekipnega tekmovanja še ni dokončna saj ostaja želja klubov po nadaljevanju.

Organizator je skupaj z utečeno ekipo prostovoljcev in domačih sodnikov ponovno opravil veliko delo saj je dobro izpeljal Evropski klubski ekipni pokal. Ob poslavljanju ekip na tekmovališču je bilo izrečenih mnogo zahval in iskrenih pohval, najbolj laskavi pa je sta bili osebna pohvala predsednika WAE Maria Scarzelle in tista od glavnega sodnika Denisa Paqueta, ki je izkušen mednarodni sodnik in je sodeloval pri izvedbiali sodil na že več takih tekmovanjih. Bil je zelo navdušen in prijetno presenečen nad profesionalnim pristopom in zelo dobrim delom vseh sodnikov. Ni pričakoval, da bo na mednarodni tekmi, kjer sodijo samo nacionalni sodniki, delal s tako dobro pripravljeno in tako številčno ekipo. Sodelovalo je kar 12 sodnikov in mnogi od teh so bili tudi v delovni ekipi. Tudi tako dobre organizacije in odlično organizirane delovne ekipe ni pričakoval in tako kot mnogi drugi se vrača domov zelo zadovoljen. Delovno ekipo je vodila vodja projekta Darja Rožmanec.
 

Foto galerija


 

« Nazaj

urednik