Domov | Dvoransko člansko državno prvenstvo Vrhnika - rezultati

Novice

12.02.2018   Dvoransko člansko državno prvenstvo Vrhnika - rezultati

Dvoransko člansko državno prvenstvo Vrhnika - rezultati Dvoransko člansko državno prvenstvo Vrhnika - rezultati Dvoransko člansko državno prvenstvo Vrhnika - rezultati

Dvoransko člansko državno prvenstvu je na pustno soboto, 10.02. po spletu okoliščin ponovno potekalo v dvorani Osnovne šole Antona Martina Slomška na Vrhniki, v organizaciji Lokostrelskega kluba DLL Potens in Lokostrelske zveze Slovenije.
Zaradi izvedbe enodnevnega prvenstva in manjšega števila prijavljenih tekmovalcev se je urnik spremenil in kvalifikacije so potekale v eni izmeni. Nova časovnica je dopuščala, da so eliminacije streljali vsi slogi – tudi tekmovalci golega in dolgega loka. Ekipnega tekmovanja žal ni bilo, saj je bilo premalo evidentiranih ekip, zato so bili ekipni državni prvaki razglašeni po rezultatih kvalifikacij. 
Članskega državnega prvenstva se je udeležilo 88 tekmovalcev in tekmovalk iz 21 klubov in društev. Organizator je nalogo izvedbe po odzivu udeležencev, kljub kratkemu času za pripravo športnega dogodka opravil zelo dobro.

Državno člansko prvenstvo

Ekipno državno prvenstvo

Fotografije - Tadej Kodrič
 


 

« Nazaj

urednik 

Galerija

Vremenska napoved

Vreme